Menu van 29 september tot 5 oktober

Menu

DATUM

MIDDAG

AVOND

Maandag

29

September

Pompoensoep

Kalkoenroullade op Bretoense wijze / bloemkoolgratin

Kookaardappelen / puree

Fruit

Vleessla / kalfsrol met slaatje

Dinsdag

30

September

Courgettensoep

Ardeens jagersstoofpotje met rozemarijn / appelmoes

Gebakken krielaardappelen / puree

Pudding

Eigen bereiding op afdelingen

Woensdag

1

Oktober

Kippensoep

Rumsteak met franse kruidenkaas / spruiten met spek

Kookaardappelen / puree

 Yoghurt

Kaasschotel met garnituur

Donderdag

2

Oktober

Komkommersoep

Vogelnestjes met champignons en port / slaatje

Frietjes / puree

Fruit

Pannenkoeken met suiker

Vrijdag

3

Oktober

Spinaziesoep

Oostends vispannetje met garnituur / asperges in look

Puree

Crème brulée

Duitse haringsla met garnituur

Zaterdag

4

Oktober

Parmentiersoep

Gebakken kippebout met provencaalsesaus / erwten

Kookaardappelen / puree

Mousse

Ham met zijn garnituur

Zondag

5

Oktober

 

Tomatensoep

Orloffgebraad “forestière”/ gebakken witloof

Paillasonaardappelen / puree

Ijscoupe

Kip curry met slaatje