Deel mooie momenten met Familienet!

Wij maken gebruik van Familienet. Familienet is een waardevol communicatiemiddel waarmee wij als zorgverleners snel en makkelijk contact kunnen onderhouden met de familie van onze cliënten.

Waarom Familienet?
Familienet bestaat inmiddels al jaren en heeft bewezen te zorgen voor meer interactie en daarmee betrokkenheid tussen zorgverleners, familie en bewoner. Deze betrokkenheid vinden wij erg belangrijk omdat dit de zorg voor onze bewoners ten goede komt. Alle deelnemers leren elkaar beter kennen en zijn goed op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de zorginstelling.

Hoe werkt Familienet?
Familienet draait om een afgeschermde webpagina. Elke bewoner krijgt zo’n pagina. Alleen zorgverleners en familieleden die toegang hebben, kunnen de inhoud zien. Deze deelnemers kunnen berichten uitwisselen, foto’s, video’s en documenten delen, een agenda bijhouden maar ook het digitale Levensboek aanvullen. Familienet is erg gemakkelijk in gebruik en voor iedereen toegankelijk.

We zijn erg enthousiast over deze nieuwe tool en delen onze ervaringen graag. Heeft u vragen over Familienet? Dan kunt u contact opnemen met Emilie Pauwels door te mailen naar emilie.pauwels@motena.be.