Ondersteuning bij verhuis

Heb je ervoor gekozen om bij ons te komen wonen? Dan doen wij er graag alles aan om jouw verhuis naar ons woonzorgcentrum zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Wij kunnen assisteren met de hulp van onze Klusdienst om de verhuis van jullie woning naar het woonzorgcentrum te verlichten en minder stresserend te maken voor de bewoner(s) en de familie. We bieden de mogelijkheid om de spullen die je graag op je nieuwe woonplaats terug zou zien door ons te laten ophalen en meteen in de kamer terug te plaatsen, dit zorgt toch meteen voor heel wat gemoedsrust.

En dat alles volledig gratis!

Wat kunnen we precies voor jullie betekenen?

Naast het inpakken, vervoer en uitpakken van je spullen voorzien we nog een aantal extra dienstverleningen naar aanleiding van je komst als nieuwe bewoner en familie. 

  • We stellen je nodige info ter beschikking om je te ondersteunen om de verhuis zo goed mogelijk voor te bereiden. Een eigen kastje, foto van familie en vrienden, een favoriete schilderij, ... we vinden er wel een plaatsje voor.
  • Laat je graag aan vrienden, familie en buren weten dat je bij ons bent komen wonen? Geen probleem. Wij zorgen voor een handig kaartje om aan hen te bezorgen waarop ze alle info over je nieuwe thuis kunnen terugvinden. 
  • Eenmaal gesetteld in de nieuwe kamer, brengen we je familie graag op de hoogte van hoe alles is verlopen aan de hand van een berichtje en een leuke foto. 
  • Iedere nieuwe bewoners krijgt een welkomstgeschenk op de kamer en een aantal gratis consumpties in onze bistro.
  • Nog op zoek naar verhuisdozen? Geen probleem. Wij kunnen die ter beschikking stellen.

Wens je een beroep te doen op onze ondersteuning bij verhuis? Onze maatschappelijk werker staat voor je klaar om dit samen met jou in orde te brengen.