Nieuws

Bedankt vrijwilligers!

Vorige maand vond de Week van de vrijwilliger plaats. Het ideale moment om ook via dit blogbericht nog eens het werk van onze vrijwilligers in de kijker te zetten.
Kom meer te weten over onze vrijwilligers, onze werking en over hoe je vrijwilliger kan worden bij ons.

Week van de valpreventie

Van 22 tot en met 28 april 2024 gaat de Week van de Valpreventie door. Er wordt een programma aangeboden die in het teken staat van het belang om te bewegen.
De Flower Power fietschallenge op woensdag 24 april met bewoners, medewerkers, vrijwilligers en familieleden belooft het hoogtepunt van de week te worden en staat open voor iedereen.

Wij denken groen!

Een nieuw jaar, nieuwe plannen. Januari stond steevast in teken van goede voornemens. Het ideale moment voor ons om eens stil te staan bij onze duurzame voornemens om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Welke zaken rond duurzaamheid doen we op vandaag, en welke zaken ambiëren we nog voor de toekomst?

WOW momenten

Naast de vele geplande activiteiten zorgen we nu en dan eens voor een WOW moment voor een individuele bewoner. Door stil te staan bij wat de bewoner echt nog eens wenst te doen, wat zijn passie of interesse was en hier op in te spelen, kunnen we op deze manier nog net dat tikkeltje meer bieden. We gaan telkens voor die glimlach!

Seniorenweek

Tijdens de seniorenweek van 20 tem 26 november 2023 kijken we er al naar uit om onze bewoners te verwennen. Er staat een boeiend programma klaar dat zeker in de smaak zal vallen bij de bewoners.

Week van de valpreventie

Van 24 tot en met 30 april 2023 gaat de Week van de Valpreventie door. Er wordt een programma aangeboden die in het teken staat van het belang om te bewegen.

(zorg)sectorcampagne Care-er

Wij mochten de afgelopen weken meewerken aan de nieuwe sectorcampagne van de Vlaamse overheid. Hoe trots zijn wij dat onze medewerkers mee mogen schitteren in die campagne!